Starcraft

Informasjon om Starcraft 2 (PC 1v1)

Turnerings dommere er Compo crew, de vil ha siste ordet i alle situasjoner. Beslutninger tatt av dommerne skal overstyre noen regel funnet innenfor dette dokumenter. Compo Crew har rett til å endre, legge til eller slette noen regel i dette dokumentet når som helst uten varsel. Det er deltakerens ansvar å sørge for at han / hun er oppdatert med de siste endringene.

Registreringer for denne konkurransen gjøres ved å påmeldelse på «compo side» kommer snart.

Discord for å kontakte motstanderne under turneringen: https://discord.gg/5kWeG6E
1.Premier
1.Premie – 2000 kr
2.Premie – 500 kr + En billett til GalaxeLAN 2018, samlet verdi 920 kr
3.Premie – En billett til GalaxeLAN 2018, verdi 420 kr.
1. Turnerings format og score rapportering
a. Starcraft II-turneringen vil bli spilt som dobbel eliminering ( Dobbel elimination )
b. Resultat rapportering
Resultat rapportering og kamp å finne for denne konkurransen vil bli gjort gjennom en compo side, hvor deltagere kan legge inn resultater.

2. Spillinnstillinger
a. Alle Turnerings kampene må spilles i «Melee» -modus.
b. Alle Turnerings kampene må spilles på Battlenet EU-serveren.
c. All Tournament kamper må spilles på hastighetsinnstilling ‘7 – Raskeste’
d. Spillere må spille samme rase gjennom hele turneringen. Spillere fanget skiftende rase gjennom turneringen kan være disiplinerte og / eller diskvalifisert.
e. Replay må stilles til: Lagre alle repriser
f. Kun offisielle admins har lov til å overvære et spill. Alle streamere må få godkjenning for å overvære / kast før i begynnelsen av kampen. Forsinkelsen på strømmen må være minst 3 (tre) minutter. Hvis en uautorisert caster / tilskuer er streaming / se på en kamp det vil resultere i en remake.
g. Det blir spilt BO3 i alle kamper fram til semifinale som blir BO5 og finalen BO7.

3. Maps
a. Kartene for GalaxeLAN 2018 er:
o Abyssal Reef LE
o Ascension to Aiur LE
o Interloper LE
o Mech Depot LE
o Frost LE
o Odyssey LE
o Catallena LE

b. Kart Veto
Spillerne vil nedlegge veto maps til det er 3 kart venstre for en BO3, 5 maps venstre for BO5 og 7 kart for en BO7. Høy frø velger som begynner å nedlegge veto.
Spillerne vil da veto ut av de utvalgte kart til det bare er ett et kart igjen, vil dette være start kartet. Veto order: ABBA ABA

4. Koble fra / Pause
a. Hvis en spiller kobler fra spillet, må en pause tas umiddelbart og gi den andre spilleren en sjanse til å kobles (maks 15 min). Admins må varsles umiddelbart. Ta kontakt med admins via konkurransen systemet hvis, vennligst kontakt Info Desk, som vil varsle admin for spillet ditt.
b. Hvis det har gått 15 minutter, og spilleren er fortsatt venter på sin motstander å koble, kan spilleren be om en walkover på kartet de spiller for øyeblikket. Det er foreslått at å være så rettferdig som mulig spilleren bør prøve å få tak i sin motstander før ber om en walkover.
c. Hvis en frakobling skjer en admin vil sette opp en lobby for å gjenoppta spillet fra re-play, med mindre spillet kan være klart i favør av en spiller. Hvis en spiller har klart vunnet kampen, kan administratoren tildele vinnende spiller en seier for det kartet.

5. Ingen Show / Walk
a. Hvis en motstander ikke har vist opp på annonsert tidspunkt, må du varsle en admin så snart som mulig via konkurransen system.
b. Prøv å få tak i motstanderen – Hvis det har gått 10 minutter, og du fortsatt ikke har hørt fra ham / henne kontakt admin igjen, og du kan bli gitt en walkover, forutsatt at du har gjort et forsøk på å lokalisere motstanderen.
c. Hvis kampen ikke har startet etter 15 minutter, og ingen spillere har informert en admin om walkover, admin kan kreve kampen endres til en best av en kamp for å unngå forsinkelse i turneringen.
d. Der verken deltaker kan være plassert i begynnelsen av turneringen, vil begge spillerne bli fjernet fra konkurransen.

6. Bugs / Cheats
a. Bugs blir utnyttet, bruk av skript eller jukse koder og / eller juks av noen annen form vil ikke tolereres, og vil resultere i en advarsel. Hvis en spiller får mer enn én advarsel i løpet av turneringen vil det føre til diskvalifikasjon.
b. Spillere må ikke være i en prat med noen andre parten under en kamp. Spillere fanget i chat annet enn med TG admins løpet av en kamp kan bli diskvalifisert på stedet.
c. Spillere må ikke skremme eller trakassere sin motstander på noen måte, inkludert spamming dem ved hjelp av in-game chat. Spillere som gjør dette vil bli diskvalifisert uten spørsmål.

• Alle kamper vil foregå når begge parter er klare. Turneringen vil befinne sted under hele lanet og ikke ha et strengt tidsskjema, ettersom det er fastslåtte tidspunkt for CS/LOL